WIE ZIJN WIJ?

 

Renewtech is opgericht in 1995, met een duidelijke visie op het leveren van de perfecte klantervaring. Intussen zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerde, wereldwijd opererende leverancier van nieuwe, gebruikte en refurbished hardware voor onderhoud en optimalisatie van zakelijke IT.

Renewtech helpt ondernemingen over de hele wereld al meer dan twintig jaar te voldoen aan hun behoeften en verwachtingen voor een snelle, schaalbare en kosteneffectieve IT-infrastructuur. Momenteel hebben we klanten in meer dan 80 landen en bieden we een breed assortiment aan servers, opslagsystemen en netwerkapparatuur van uitstekende kwaliteit, van toonaangevende producenten als IBM, Lenovo, Dell, EMC, HP, NetApp, Hitachi, Cisco, Supermicro en dergelijke.

Dankzij onze uitgebreide kennis, van reserveonderdelen van afgedankte apparatuur tot maatwerkoplossingen en technische ondersteuning, hebben we alles in huis om de ondernemingen van onze klanten sterker te maken en hen te begeleiden door de gecompliceerde, dynamische en snel veranderende technologische omgeving.

We hebben onze ervaring, kennis en passie tijdens ons hele bestaan gecombineerd met een uitgebreid, wereldwijd netwerk van hulpbronnen. Daardoor bieden we duurzame technologische oplossingen met een meerwaarde, waarmee ondernemingen hun IT-prestaties kunnen onderhouden en verbeteren en een hoger rendement op hun investeringen kunnen realiseren. We hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt, maar onze ambitie was en is nog steeds ondernemingen over de hele wereld te helpen hun doelen te bereiken met behulp van IT. Uw succes is ons succes.

 

WAAROM WIJ?

 

Bij Renewtech gaan we op zoek naar - en staan we achter - de goede kwaliteit van de producten die we op voorraad nemen. We geloven dat een uitstekende klantenservice de basis vormt van de aankoopervaring. Via onze webshop, die ontworpen is vanuit het idee dat online shoppen eenvoudig en handig moet zijn, bieden we een naadloze en veilige procedure aan voor de aankoop, de betaling en de bezorging van uw behoeften op IT-gebied. Hieronder vindt u een aantal van de voordelen van online shoppen bij Renewtech.

Professionele logistiek: Onze logistieke teams zijn gespecialiseerd in een snelle en veilige bezorging van uw IT-aankopen. Dankzij onze wereldwijde logistieke ervaring kunnen we een groot aantal verzendopties bieden. Precies wat u nodig hebt. Levering via de bekende besteldiensten (UPS, FedEx, TNT, DHL) of verzending op de dag van bestelling en levering de volgende dag: we garanderen u dat we een oplossing hebben die aan uw behoeften voldoet.

Technische ondersteuning: Onze deskundige interne monteurs en technologische specialisten staan klaar om u te helpen met productspecificaties, de compatibiliteit van producten, upgrades, configuratie, installatie en probleemoplossing. Voor meer informatie kunt u hier een bericht achterlaten.

Live helpdesk: Tijdens onze kantooruren, maandag - donderdag van 8.30 tot 16.30 u. (GMT+1) en vrijdag van 8.30 tot 15.30 u. (GMT+1), zijn we live te bereiken voor hulp. Klik gewoon op de chatfunctie rechtsonder op uw scherm, dan wordt u verbonden met een van onze helpdeskmedewerkers.